Preventieve beweegzorg

Na de revalidatie: BLIJF BEWEGEN met Fit for Life!

Na uw revalidatie kunt u uw leven weer oppakken. Maar ook dan moet u blijven werken aan een gezonde leefstijl. Blijf ook na uw revalidatie genoeg bewegen, maar forceer niets. Onze fysiotherapeuten Dick Bruin en Pierre Masteling kunnen u hierbij advies geven.

U kunt zich ook aanmelden bij Fit for Life! U kunt in een klein groepje van twee à drie deelnemers samen verder sporten onder begeleiding van onze medisch fitnessinstructeur. Of u met twee of drie deelnemers sport hangt af van de aandacht die nodig is om u volledig te kunnen begeleiden.

U kunt verzekerd zijn van dezelfde aandacht en begeleiding die u gewend bent zoals tijdens uw revalidatie of behandelingen die u van Dick en Pierre gewend bent.

Onze medisch fitnessinstructeur werkt in nauwe samenwerking met en onder de supervisie van Dick en Pierre. Zij kennen u per slot van rekening het beste en weet welke oefeningen en op welk niveau u het prettigste kunt trainen.

 

Hoe werkt Fit for Life! 

Bij aanmelding krijgt u een intake om uw doelstelling te bespreken. U kunt aangeven welke dag en tijdstip het u het beste schikt binnen onze reguliere openingstijden en op de donderdagen. De medisch fitness instructeur bespreekt met u de mogelijkheden voor wat betreft uw voorkeur. In principe staan deze trainingssessies vast op de gekozen dag en tijdstip. Mocht u verhinderd zijn dan kunt u natuurlijk in overleg met de medisch fitness instructeur een ander moment inplannen om uw sessie in te halen.

 

Hoe kunt u deelnemen aan Fit for Life!

Strippenkaart voor 10x deelname (half jaar geldig)                € 66,-
(62,- voor senioren, vraag aan de  balie naar de voorwaarde).

Wilt u meer informatie? Stel al uw vragen gerust bij de balie!