Voeding en Diëtiek

Onze diëtist Yvar begeleidt u met diverse diëten. Hij is onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van afslanken, obesitas, gezonde voeding, anorexia, voedingsallergieën, gewichtstoename, Diabetes Mellitus type II en zoveel meer.

Daarnaast is Yvar tevens gediplomeerd Personal Trainer. Daarmee kan hij voor u een combi programma van diëtiek en personal training samenstellen om zo op een optimale manier uw doelstellingen te behalen.

Vergoeding

In 2018 is vergoeding voor dieetadvisering opgenomen in de basisverzekering. Per kalenderjaar worden 3 uur voor diëtetiek vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding hiervan valt wel onder het eigen risico. Indien u aanvullend verzekerd bent, vindt eerst vergoeding plaats vanuit de basisverzekering en na de 3 uur vanuit uw aanvullende verzekering. Bij vragen of twijfel over vergoeding kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Ketenzorg

Chronische aandoeningen, zoals diabetes, hart- en vaatziekten (CVRM) en COPD vallen onder de ketenzorg. In dit geval hoeft de verzekerde geen eigen risico te betalen voor dieetadvisering

 

HEALTHY FOR LIFE!

Naast ons ‘Fit for Life!’ programma bieden wij u tevens ‘Healthy for Life!’ aan.

Wilt u afvallen? Heeft u Diabetes Mellitus type II?

Samen met onze diëtist en personal trainer Yvar stelt u een pakket samen om te komen tot een gezonde levensstijl en gezond gewicht.

Tarieven:

Kennismakingsgesprek (15 minuten) GRATIS
Intake met verwijzing € 75,-
Intake zonder verwijzing € 90,-
Intake Sport € 90,-
* Een intake duurt ongeveer 1 uur directe tijd en ½ uur uitwerktijd
Vervolgconsult per 15 minuten € 15,50
Losse meting € 20,-
Fitness schema op maat (digitaal) € 50,-
Personal Training € 40,-
Personal Training duo € 25,-

Informeer gerust aan de balie naar de mogelijkheden.