Rug Therapie Langedijk

Bijna iedereen krijgt er eens mee te maken, zo’n 90 procent van de mensen zelfs! Sommige door tillen, anderen door een ongelukje, weer anderen door pech:
Pijn in de lage rug, soms op één plek, soms op meerdere plekken, soms met uitstraling naar het been, soms met tintelingen. Soms duurt het een paar dagen, maar het kan weken, maanden, zelfs jaren blijven bestaan.

Met andere woorden: het komt vaak voor en in allerlei variaties. Het is dus niet zo gek dat onze praktijk hier extra aandacht voor heeft. Met drie manueel therapeuten, samen goed voor ruim 40 jaar werkervaring, vanuit drie verschillende stromingen in de manueel therapie, hebben we alle mogelijkheden in huis om uw klachten in kaart te brengen, te duiden, en te onderzoeken.

En dan? Helpen we u zo goed we kunnen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten, een gezonde dosis informatie over pijn en hoe ons lichaam daarmee omgaat, onze vaardigheden als therapeut en een volledig ingerichte oefenruimte.

Wat dat allemaal inhoudt, en of u dat allemaal nodig heft, hangt helemaal van uw blessure af. Om dat te bepalen is het enige wat we moeten doen: naar u luisterne.

Bel gerust voor meer informatie, of kom langs op onze nieuwe vestiging in Zuid-Scharwoude,
Voorburggracht 212.